Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски и неговият приятел Чавдар Цветков пристигнаха в Аржентина. Двамата ще останат близо месец в южноамериканската страна. Както е известно, Крушарски води със себе си Цветков, за да му помогне при избора на играчи за Локомотив.

Макар и току що пристигнали в Буенос Айрес двамата вече направиха разходка из легендарния стадион на Бока Хуниорс „Ла Бомбонера“, съобщава "Гонг". Те успяха да видят малка част и от столицата на Арженита. Двамата имат намерието тази вечер местно време да гледат дербито между Бока Хуниорс и Архентинос Хуниорс.

Едва ли точно от тези два отбора ще си изберат играчи за Локомотив, но са сигурни, че ще гледат още много двубои от различните нива на аржентинския футбол.

След споменатия мач Крушарски и Цветков ще опитат и прочутото аржентинско вино, от което са обеща да донесат в България и да почерпят спортно-техническия щаб и футболистите на Локо Пловдив.

Христо Крушарски съвсем сериозно се е заел със задачата да проучи какви са възможностите да организира подготвителен лагер на тима му в Аржентина, а Чавдар Цветков пък вярва, че може да срещне някои от футболистите на отбора на Аржентина, срещу който е играл през далечната 1977-а година в тази страна.