Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Колев изрази претенции към съдията след загубата от Лудогорец с 0:4 в Разград в среща от 11-иа кръг на Първа лига.

„Не може да не признаем класата на Лудогорец, поздрави за тях. Класата си каза думата. Но държа да поздравя и нашите футболисти, защото много време бяха равностойни, това беше и нашият план. Искахме да се опитаме да играем футбол срещу този съперник, защото в такива мачове се израства. Не мога да не обърна внимание на реакциите ми към съдията, защото смятам, че Лудогорец няма полза от тънки положения. Те обезкуражават отбори като нашия. Не може за едни и същи положения на нас да се дават картони, а на тях - не. Не може съдията да е наведен, това някак отчайва и отбор, и всички", сподели Колев след мача.

"Първото полувреме имаше откъсване отляво на наш играч, беше спрян, а нямаше картон. После и Вандерсон не получи картон, Кифуети тръгна три метра преди защитата накрая, а те му вдигнаха засада. Но победата на Лудогорец е заслужена, не търся в това оправданието, но тези дребни детайли си личат. Футболните хора знаят за какво говоря", каза още наставникът на тима от Горна Оряховица.

"Мачът със Славия няма да е по-специален за мен. Приключих със Славия, приключиха и сантиментите. Отиваме и търсим доброто представяне", завърши Колев с поглед към следващия съперник.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програмата на Първа професионална лига