Спортният директор на Локомотив (Горна Оряховица) Ивайло Йорданов заяви, че първата и основна цел е отборът да запази елитния си статут. Днес "железничарите" приемат Верея от 20:00 часа.

„Трябва да направим така, че Локомотив да остане в Първа лига. След това ще имаме по-далечна перспектива. Никога не съм бягал от отговорност. Аз и треньорският щаб ще направим всичко възможно, за да остане този отбор в Първа лига. В спора се ражда истината. Винаги трябва да има диалог", коментира Йорданов.

"Не може да залагаме само на хора, които вече са с по-стари разбирания, футболът се развива много бързо и ние имаме нужда от млади треньори. В един футболен отбор не трябва да има разделение между българи и чужденци", добави спортният директор на Локомотив, цитиран от „Тема спорт”.

Двама са основните отсъстващи сред верейци за днешното им гостуване на горнооряховския Локомотив. С лишаване от състезателни права за един мач заради натрупани жълти картони са капитанът Елиаш и крайният бранител Здравко Илиев. Не са модна тема контузиите на тунизиеца Селим Бен Джамия, Илия Мунин и Момчил Цветанов.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига