Опитният нападател Тихомир Кънев е желан от Ботев (Враца), научи БЛИЦ СПОРТ. Както вече стана ясно, 30-годишният таран беше отписан от треньора на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Колев и при това положение му се налага да смени отбора.

През есенния дял Кънев записа 9 мача в Първа лига, като бе използван предимно от бившия треньор Ангел Червенков. След идването в тима на Цветан Генков и Матиас Курьор новият наставник Иван Колев го заби на пейката.

Много от феновете в Горна Оряховица, а и клубното ръководство са учудени от решението на треньора да отпише Кънев, който е дал много за Локомотив, най-вече през миналия сезон, когато бележеше гол след гол.

Бившият треньор на "железничарите" и настоящ на Ботев (Враца) Сашо Ангелов вече се е свързал с нападателя, за да го покани. Освен това Кънев е в плановете и на наставника на Пирин (Благоевград) Стефан Генов.

Голмайсторът на "Б" група обаче не избързва, тъй като се надява най-после да заиграе в чужбина. Възможно е Кънев да премине в клуб от Гърция.