Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Ангел Червенков похвали играчите си въпреки загубата с 0:1 от Левски в среща от осмия кръг на Първа лига.

"Доволен съм от отношението на отбора и влагането на всеки. Тактиката ни също проработи. Затруднихме противника и не му дадохме почти никакви шансове в офанзивен план. Не знам дали въобще имаше чисти положения за Левски. Демонстрирахме увереност в мача. С малко класа нещата ще започнат да се получават. Видяхте, че стояхме добре срещу първия в класирането, но за съжаление отново имахме малшанс", каза наставникът на горнооряховските "железничари".

"Само новите попълнения като Джоман, Генков, Курьор не са достатъчно подготвени функционално. Трябва да подобряваме още неща в играта си. Нужно е и сработване с новите, но духът се повдига и вървим в правилна посока. Липсата на картотека и слабото функционално състояние са причините Джоман да не играе днес", добави той.

"Опитват се да вкарват напрежение определени хора, близки до отбора, но на мен не ми пречи. Лошо е, че това се отразява на футболистите. Не знам какви интереси имат, аз ли им преча? Трябва да се види къде е проблемът и какво трябва да се направи. Знаят се кои са тези хора, но не искам да им правя реклама", каза още Ангел Червенков.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига