АНКЕТА: Способен ли е Лудогорец да извърши чудо в Копенхаген? 

Звездата на Копенхаген Андреас Корнелиус определи тима си като фаворит за класиране на 1/8-финал в Лига Европа. Корнелиус каза, че датският шампион ще трябва да се опази от контраатаките на Лудогорец и ако го направи, ще продължи напред.

"Ние стигнахме до нужния резултат (2:1 в София), сега само трябва да завършим започнатото. Лудогорец показа, че може да вкарва хубави отборни голове. Не е задължително да победим. Можем да загубим и да продължим. Но ще бъде наистина разочароващо, ако отпаднем от турнира. Не е толкова важно дали печелим или губим в конкретния мач. Важното е да се класираме.

След първия мач срещу Лудогорец и предимството ни в реванша, се превърнахме във фаворити за продължаване напред. Не казвам, че сме фаворити да спечелим този мач, но да преминем в следващия кръг.

Трябва да успеем да прекъснем контраатаките им. Те се затрудняват пред добре подредената ни защита, затова трябва да бързо да се връщаме по местата си след като атакуваме", коментира Корнелиус преди двубоя тази вечер от 22:05 часа.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА