АНКЕТА: Как ще се представи Лудогорец срещу Копенхаген? 

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов сподели очакванията си за утрешния сблъсък с Копенхаген от 1/16-финалите на Лига Европа. Стражът се пошегува, че предпочита да измръзне от студ на "Васил Левски", отколкото да има работа срещу датчаните. Сблъсъкът между "орлите" и датския тим е с начален час 20:00.

"Очаквам труден двубой. Копенхаген е силен отбор и ще ни е трудно. Аз обаче знам с какви качества разполагаме и съм убеден, че сме по-добрият отбор. Пожелавам си утре нямам много работа. Дай Боже да измръзна , както се казва”, каза Стоянов на официалната пресконференция на Лудогорец преди мача.

"Нека дойдат повече хора. Не само наши фенове, а и тези, които обичат футбола. Прогнозите са за едно меко време февруарско. Тази подкрепа ни е необходима, а аз мога да обещая, че хората няма да останат разочаровани и ще успеем да ги зарадваме с една интересна игра”.

Стоянов коментира и представянето на Лудогорец в евротурнирите в последните години: " Нашият отбор върви крачка по крачка. Играхме Лига Европа, успяхме дори от групите да излезем, влязохме в групите на Шампионска лига, пак Шампионска лига, излязохме от групите в Лига Европа. Вече сме настроени и готови отново за емоцията Лига Европа, европейска сцена”.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига