АНКЕТА: Как ще се представи Лудогорец срещу Копенхаген? 

Треньорът на Копенхаген Стале Солбакен сподели очакванията си предстоящия двубой с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа. Специалистът определи "орлите" като фаворит за утрешния двубой на "Васил Левски" и отдели специално внимание на звездите на българския шампион Джонатан Кафу, Марселиньо и Вандерсон.

"Лудогорец е фаворит в първия мач, но ние ще имаме предимство на реванша. Не мисля, че утре ще бъде решено нещо в битката между двата тима. Определям шансовете за класиране на 50:50".

"Лудогорец е силен в атака и може да вкара на всеки. Срещу нас обаче ще им е трудно. Резултатът утре ще зависи от нашето представяне. Ако доминираме на терена и изиграем добър мач, ще бъде добре да спечелим. Ако не демонстрираме качествата си и загубим, е нормално да бъдем разочаровани. 1:1 е по-добър резултат от 0:0. Ще видим какво ще стане. Надяваме се да отстраним Лудогорец и да се представим добре, да играем срещу други силни и класни съперници “.

"Кафу има особен стил на игра. Той не може да се опише по някакъв конкретен начин, така че ще може да го видим утре на терена. Вандерсон е много добър играч, най-вече при извеждащите пасове. Марселиньо е изключително интелигентен и завършва добре пасовете. Тримата работят много добре заедно“, добави треньорът на датския тим.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига