Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че най-важният мач в историята предстои за неговия тим, който приема утре вечер от 22:05 часа българско време Селта в реванш от полуфиналите на Лига Европа. В първата среща „червените дяволи” спечелиха с 1:0 във Виго.

„Това е най-важният двубой в историята на Селта, но мога да кажа, че това е най-важната среща и в нашата история. Няма значение какво е било досега, а какво предстои. Никой не е мотивиран повече от мен. Шампионска лига си е Шампионска лига както за престижа на клуба, така и от финансова гледна точка, така и лично за мен и играчите. Ако обаче не стигнем до Шампионска лига, това означава, че не сме били достатъчно добри”, сподели Моуриньо преди утрешната среща.

„Трофеите са от голямо значение за всеки един клуб. Важно е да си на финал в Европа. Особено е важно, когато се бориш за купа, която клубът ти никога не е печелил досега. Не говоря за себе си, а за клуба и футболистите. От понеделник насам работим здраво върху този сблъсък. Подготвяме играчите са за всякакви сценарии. Обмисляме всеки един детайл и това показва на футболистите, че нещата са сериозни”, допълни Специалния.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА