Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не скри разочарованието си от поражението на "орлите" с 1:2 от Копенхаген в първия 1/16-финал от Лига Европа между двата тима. Той призна, че разградчани са били много слаби в тази среща, а според него причината за това е липсата на игрови ритъм. Въпреки всичко босът вярва, че "орлите" имат своите шансове в реванша и със сигурност след тази загуба той няма да променя философията на клуба.

"Слаб, слаб, слаб, много слаб Лудогорец. Отдавам това на голямата пауза. След нея трудно се влиза в игрови ритъм. За съжаление не можахме във важен мач да влезем така, както трябва. Това не е Лудогорец. Надявам се другата седмица да изглеждаме по съвсем различен начин. Това е работа на треньорите. Смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме, ще зависи от резултата", каза Домусчиев.

"Копенхаген е много сериозен отбор, сред 20-те най-добри в Европа. Той е много добре подготвен тактически и виждате, че и физически ни превъзхождат. Българските тимове винаги играят трудно срещу шведи, датчани и отбори с такава физика. Може би само последните 20 минути бяха наши. Само тогава до някаква степен доближавахме нашата игра. Да се надяваме в реванша да изглеждаме различно. Трябва да си вземем поука от този мач и да се подготвим добре и да играем нашата си игра. По принцип Лудогорец не прави разлика дали играе у дома или навън. Имаме шансове да победим и трябва да играем за нашата чест, да играем на кръв", добави босът.

"Смятам, че този мач е изключение. Опитваме да поддържаме нашия стил и няма да се отклоним от него. На всеки отбор може да се случи да сгреши. Видяхте какво стана с Барселона, с Арсенал… На всеки един отбор може да се случи да не влезе добре в даден двубой и това да не е неговия мач. Това не значи, че ние ще променим нашата философия. Дали имаме вариант "Б", това трябва да питате треньорите. Мисля, че ще го видите в Копенхаген", убеден е бизнесменът.

"За нас приоритет е спечелване на титлата в България и нов пробив в евротурнирите. Лига Европа освен престиж не ни носи нищо. Има какво да надградим и това е ясно. Дори и да стигнеш върха, сигурно има и по-висок връх. Има какво да се прави, но няма да го кажа пред вас", сподели още шефът на разградчани.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА