Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали футболистите си за цялостното представяне в евротурнирите този сезон. "Орлите" отпаднаха на 1/16-финалите в Лига Европа след 0:0 на реванша с ФК Копенхаген в Дания. Българският шампион бе загубил първата среща на "Васил Левски" с 1:2, а тази вечер не успя да спечели на стадион "Паркен".

"Горд съм от представянето на моите футболисти не само днес, но и през цялата кампания. Имаше доста удари от наша страна, но за съжаление не успяхме да намерим очертанията на вратата. Изключително добър мач за нас на високо ниво. Доволен съм, че не дадохме възможност на Копенхаген да обстрелва нашата врата и в същото време създадохме редица положения", коментира Дерменджиев след отпадането.

"Нормално е да съжаляваме, тъй като имаме високи цели. Копенхаген бе преодолим отбор. Така се случи, че в София загубихме обаче. Без значение отпадането, Лудогорец направи много като клуб за българския футбол. Предоставихме възможността на феновете да гледат отбори от висока класа. Сега ще направим всичко възможно, за да станем шампиони”, допълни треньорът на Лудогорец.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА