Треньорът на Левски Елин Топузаков коментира трудната победа с 1:0 над Славия в столичното дерби от 17-ия кръг на Първа лига. "Беше труден мач, може би в някаква степен и нервен. Така и очаквахме. Трябваше да бъдем концентрирани и да не се отказваме до самия край. Не се отказахме, бяхме по настоятелни и искахме повече победата. Момчетата дадоха това, което се изискваше от тях. Накрая усилията им бяха възнаградени. Голямо браво за момчетата след поредните две загуби“, коментира Топузаков.

„Трябваше да бъдем по-настоятелни и повече да владеем топката, да играем по фланговете. Може би имаше натрупана умора, както физическа, така и психическа след двете поредни загуби“, призна младият специалист.

„Трите точки бяха най-важни днес, за да можем да починем след тази тежка седмица, за да имаме повече увереност за следващия мач. Футболът е игра на грешки, ние се стремим да играем все по-добре и по-добре", продължи Топчо.

„За момента просто няма време да правим генерални промени. През подготовката ще имаме достатъчно време да работим върху тактическите неща от играта, за да можем да бъдем по-гъвкави по време на мачовете. Нашият отбор е свикнал да се бори за първото място. Докато Левски има теоретичен шанс да спечели, няма да се откаже. Левски ще се бори със зъби и нокти за първото място. Ще се стремим да повторим добрата си игра срещу Верея. Те са в подем, ще подходим с респект“, каза още Елин Топузаков.

Всичко за Първа лига - ТУК

Tелевизионната програмат на Първа лига