Треньорът на Левски Елин Топузаков бе доволен от успеха с 1:0 над Верея в Стара Загора. Младият наставник похвали защитата, но призна, че има върху какво да се работи в тима като цяло.

"В цифрово изражение изглежда трудно, но радващото е, че не допуснахме грешки в защита. Още през първата част имахме по-добрите положения. Важното е, че взехме трите точки. Когато Верея се прибра в защита стана много трудно за нас. Изгонването на Елиаш ни помогна. Има върху какво да работим, но ние бяхме по-активният отбор. Заслужавахме да спечелим трите точки", започна Елин Топузаков.

"На всеки се случва да пропуска такива положения. Бабатунде израстна в последните шест месеца. Той беше в резервите, сега той се разви, стана основен играч. Нека бъдем по-търпеливи. Ще работим върху това. Димитър Пиргов стигна до националния отбор. Радвам се, че в сърцето на нашата защитата имам избор, мога да кажа, че не мога да сбъркам с избора на футболисти в тази зона", добави Топчо.

"Надявам се, че няма да ни изненада Нефтохимик. Отчитам факта, че на "шейховете" им трябват точки, но ние ще търсим нова победа", завърши треньорът на "сините".

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига