Наставникът на Левски Стойчо Стоев похвали играта на отбора си при най-изразителната му победа от началото на сезона. "Сините" надделяха с 5:1 над Черно море и показаха доста настроение в играта си.

"Нормално е, след като победиш Черно море да си доволен. Те са сериозен отбор и срещу тях винаги трудно се играе. Хубавото е, че имаше настроение, въпреки че почнахме малко лежерно. Допуснахме бързо изравняване, а имахме ситуации, при които лесно можехме да вкараме, но не го направихме", каза Стоев пред Диема Спорт.

"Хубавото е, че второто полувреме създадохме положения и ги вкарахме. Радвам се, че победихме. Стремяхме се да пресираме още в тяхната половина, както всеки път правим. Но понякога се получава, понякога не. Харесва ми, че сме отбор. Нямаме звезди, а сплав от футболисти, които си помагат. Така изглеждаме сериозен отбор", добави треньорът.

"Точно преди втория гол на  Христов имах идея да го сменя, но точно преди смяната вкара и го оставих да играе. Играеше добре, а много време не му вървеше. Но хубавото е, че вкара хеттрик и го смених, за да обере овациите на публиката", сподели Стоев, след което коментира представянето на автора на първия гол Божидар Краев - "Най-лесното е да убиеш един млад футболист след невзрачни игри и да го извадиш от състава. Това можеше да рефлектира върху предстоящото му представяне. Хубавото е, че сега вкара гол, но се поизмори и го смених."

"Карнер не е играл сериозни мачове от началото на подготовката, затова имах притеснения за него. В течение на мача обаче подобри играта си. В един момент защитата ни беше прекалено назад и затова им подвиквах да се изтеглят. Това позволяваше на Черно море да са по-активни и затова им дадох напътствия на почивката", обясни Стоев.

Накрая той коментира и ситуацията с испанския ас Мигел Бедоя, чийто договор изтича в края на сезона, но засега няма отговор на предложението дали ще поднови контракта си. Стоев смята, че всичко е в ръцете на футболиста. "Общо взето, всичко около Бедоя е в ръцете и главата му. Аз като треньор и цялото ръководство искаме да остане. Надяваме се да стигнем до положителен резултат в преговорите си с него", завърши Стоев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!