Спортният директор на Левски Станислав Ангелов отправи емоционално обръщение към феновете няколко часа, след като тимът отпадна от Купата на България. "Синият" шеф призова привържениците да не спират да подкрепят отбора, въпреки сътресенията в клуба през последната седмица.

Обръщението на Ангелов в официалния сайт на Левски:

Битката бе загубена, но не и войната!

След подобен мач е трудно да прикриеш емоцията и разочарованието си. Трудно е да преглътнеш загубата. Хилядите, чието сърце бие в ритъма на „Левски“, днес преживяха низ от емоции. От миговете на екстаз при започнатия обрат, до разочарованието от крайния резултат и отпадането от турнира за Купата на България.

Един вик обаче ехтеше с еднакъв ентусиазъм, въодушевление и вяра: „Сърце и душа за Левски София“. Сектор „Б“ не спря и за секунда да подкрепя отбора. Увлече целия стадион. 120 минути всеки възглас, всеки вик даваше криле на играчите. Благодарение на всички по трибуните 11-те на терена повярваха, че 0:2 на полувремето не е загуба. Повярваха, че могат. Защото чуха и видяха, че зад тях стоят техните верни фенове. Защото видяха, че когато са паднали има кой да им подаде ръка и да ги вдигне.

Битката бе загубена, но не и войната!

Тепърва „Левски“ ще има нужда от най-големия си импулс – своите привърженици. Защото времената на трудности извикват на първа линия онези, които са в състояние да преживеят бурята и да излязат по-силни от нея.

Защото, когато фенове и отбор са едно цяло можем всичко!

„Левски“ загуби 1/8-финал за Купата на България, но днес футболисти и фенове се биха заедно. До последната минута. След края на мача пък се изпратиха взаимно с аплодисменти. 

А това не е загуба за „каузата“ "Левски". Благодарим Ви, „сини“ фенове. Бяхте уникални. Бъдете с нас, а ние ще се хвърлим в битката още по-вдъхновени. За Вас и за „Левски“!

Станислав Ангелов

Спортен директор на „ПФК Левски“АД