Ръководството на Левски реши да вдигне заплатата на на нападателя Венцислав Христов и да го задържи на „Герена“ с дълъг договор, информира „Меридиан Мач“. Таранът, който изигра 14 мача и вкара 8 гола през последния шампионат в „А“ група, наскоро преподписа до края на сезона със "сините". Това обаче стана без преговори, а заради клауза в договора му, която позволяваше на левскарите да го задържат още година на "Герена", ако пожелаят.

Всичко това обаче не се хареса много, много на Христов, който се чувства недооценен и иска по-висока заплата. Нападателят настоява да подпише нов, дългосрочен договор, при който да получава повече пари.

Така Левски бе изправен пред кръстопът. "Сините" трябваше да решат дали да продадат Венци срещу скромна сума или да му вдигнат заплатата с нов дългосрочен контракт. Изглежда от спортно-техничесикя щаб са се спрели на втория вариант. Треньорите са доволни от Христов, който се представя отлично откакто е в Левски. Очаква се нападателят да преподпише с клуба преди мачовете с Марибор.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2016