Капитанът на Левски Веселин Минев бе бесен след равенството 1:1 у дома срещу Локомотив (Горна Оряховица). Бранителят призна липсата на характер в тима, но и изрази недоволството си от грубата игра на съперника.

"Не показваме характер в трудните моменти, изпускаме при 1:0. После ни изравниха. Характерът ни липсва в момента. Всичко ни е платено, а в тази ситуация хората пълнят трибуните. Не знам какво става", коментира Минев.

"Изпоконтузиха ни трима, стоят и не могат да станат от кушетките! Това е недопустимо на "Герена"", беснееше капитанът на "сините".

"Всеки трябва да се замисли индивидуално за представянето си. И схема 1-9 да играем, когато не можем да запазим топката, пак ще паднем.

Преди време паднахме 0:3 от Локо (Сф), после отидохме в Ловеч, бихме и станахме шампиони. Имаше характер, сега го няма. Изгубихме си духа, трябва да намерим начин да го върнем", каза още бранителят.

Накрая той бе попитан за очакванията от предстоящото Вечно дерби, на което той отвърна така: "Не ни предстои Вечно дерби, а мач с Дунав и после един друг мач."

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига