Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че той е свършил мръсната работа в “синия” клуб в най-тежките години за столичани и сега вече всички искат да бъдат част от отбора от “Герена”. Той е убеден, че злобни хора искат да го видят смачкан и разплакан, но това няма да стане.

“Не работя в Левски заради заслугите, които съм имал като футболист. Сега вече е лесно да искаш да бъдеш тук, защото аз свърших мръсната работа. Много злобни хора искат да ме видят смачкан и разплакан. Няма да стане!”, каза Гонзо пред БТВ.

“Треньорските смени за две години са били две. Мурсия и Стойчо Стоев. Мурсия стана треньор, защото Станимир Стоилов и Димитър Димитров отказаха на Левски. Винаги, когато избираш чужденец, без да знаеш неговите виждания за дълъг период от време, но нещата не се получиха”, сподели още Иванов.

“Стойчо Стоев дойде, защото Херо отказа на Левски по един некоректен начин. Но това е в миналото. Два месеца преди да бъде уволнен Стойчо Стоев, на един УС, аз казах, че ако сега бъде уволнен, аз ще си тръгна, защото това не е правилният момент. Няма как да си тръгна с него сега, след като аз съм го поканил и е работил по наложената от мен стратегия. Това е решение на УС. Моето предложение беше Стойчо да остане треньор”, добави още спортният директор на „сините”.

  Крайното класиране, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!