Спортният директор на Левски Георги Иванов отново говори по темата кога би си тръгнал от клуба. Гонзо каза вчера, че ще се махне от "Герена", ако и през следващия сезон "сините" не спечелят трофей.

Бившият нападател също така коментира, че не е нужно да обяснява на феновете каква работа върши в Левски.

"Ще си тръгна само тогава, когато хората от Управителния съвет, а и аз сам реша, че нещо не ми харесва. няма да си тръгна нито заради някой треньор или заради някой футболист. Смятам, че хората, с които работя, могат най-коректно да оценят работата ми", каза пред bTV Георги Иванов.

"Не мога да обяснявам на всички фенове какво правя по цял ден, как работим, няма нужда да го правя. При положение, че един клуб няма резултати, най-нормалното нещо е да се атакува спортния директор. Приел съм го това нещо. И това е така, защото съм Георги Иванов. Ако бях Пенчо Драганов, хората нямаше да се сещат за мен", продължи Гонзо.

"По никакъв начин не се притеснявам, защото правя това за клуба и за бъдещето му. Правя така, че всички футолисти, които се вземат, да са до 24-25 години, за да има Левски бъдеще с тях. Това, че не съм обявявал план 2017-2019 г., например, не значи, че нямам такъв в главата си, който да следвам. Разбира се, че имам план. Как мислите се работи в Левски - ден за ден...", добави спортният директор на "сините".

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!