Националният клуб на привържениците на Левски влезе в състояние на война с клубната управа. Феновете обявиха, че спират всички отношения с ръководството, тъй като са недоволни от поведениеjf на собственика Спас Русев. Те обявиха, че прекратяват участие във всички съвместни събития с управлението на „сините“, включително и в превенцията на футболното хуликганство.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА НКП НА ЛЕВСКИ
Уважаеми привърженици, с настоящето искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК „Левски“.

С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към „синята“ публика, считано от днес НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия провеждани с ръководството на клуба.

Спираме да бъдем медиатор и „преводач“ в комуникацията с привържениците.

Крайно огорчени от всичко случило се и случващо се в нашия клуб, ние прекратяваме и работата по превенция на футболното хулиганство взаимно с представители на ПФК „Левски“.

Чашата преля отдавна, а ние не преставахме с опитите да „овладеем“ положението. Всичко обаче спира до тук!

Ние няма да спрем да сме част от „сините“ редици и ще се борим до край за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на „Левски“ зависи само от вас!

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига