Радослав и Борислав Цоневи дадоха любопитно интервю пред клубната телевизия на Левски, в което разказаха повече за себе си. Двамата изразиха благодарността си към клуба, в който те са се изгради.и като футболисти, и на който дължат много.

"Не мога да кажа, че имам любим футболист на Левски от миналото. Много от футболистите съм ги следял и харесвал. Мисля, че последната година от Антонио Аниете съм научил доста, стиловете ни се припокриват. За мен най-важното е да съм жив и здрав. Мечтите другите ще си запазя за себе си. Мисля, че те са добри не само като футболисти, но и нормални като хора. Харесвам поведението им като цяло на терена”.

„Симпатизирам на Барселона. Любимият ми футболист е Луис Суарес. Възхищавам се и на Пауло Дибала. Левски е клубът, който ме е изградил като футболист до момента, и на който дължа много. Може би мачът с Лудогорец, в който ги отстранихме за Купата е най-запомнящият се момент”, допълни Борислав.

„Гаджев ми харесваше от годините, в които съм бил с него. Йовов също. Мисля, че от чужденците мога да отлича Тони Калво, който играеше тук при нас”, каза Ради.

„Симпатизирам на Реал (Мадрид). Нямам любими футболисти. Харесвам играта на Модрич, Верати, Пирло. Харесват ми много неща. Те са доста различни на терена, разнообразни. Харесва ми техниката и лекотата, с която играят, погледа им върху играта и бързата им мисъл”.

„За мен Левски е отборът, който ме е създал като характер, изградил като човек до момента. Вечното дерби, когато отбелязах гол срещу ЦСКА е най-запомнящият се момент за мен”, добави Радослав.