Легендата на Левски Даниел Боримиров успокои „синята“ общественост, че към днешна дата футболистите са получили всичко дължимо от ръководството. Спортният директор призова феновете да подкрепят отбора в съботния мач с Локомотив (Горна Оряховица) на „Герена“ (от 17:30 часа).

„За съжаление футболът е изместен от фокуса... Очаквам и се надявам хората, които обичат и милеят за Левски, да дойдат и да подкрепят любимия си отбор в събота. Само така ще разберем колко сме единни и кой колко милее за клуб като Левски“, започна пред "Меридиан Мач" Даниел Боримиров.

Директорът призна, че настроението в отбора не е добро, а това е логично предвид несигурността около Левски след оттеглянето на Спас Русев. „С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", добави Борето.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига