Спортният директор на Левски Даниел Боримиров, който вече е вторият най-голям акционер в Левски, говори пред медиите след края на днешното Общо събрание на акционерите.

„Аз съм обнадежден, тъй като се изнесе пред абсолютно всички акционери в клуба цялата информация в цифри и числа какво е състоянието на Левски“, коментира Боримиров.

Той коментира напускането на Тръст "Синя България" и част от дребните акционери по време на събранието.

„Не мога да разбера феновете, защото това, което те искаха, беше предвидено в точка „Разни“. Те желаеха да разискват трета точка, ако не се лъжа, а ние бяхме предвидили тази дискусия за накрая.

Нашите фенове винаги са добре дошли, заявявам го най-откровено. Няма да водя комуникация чрез медиите. Когато пожелаят, могат да дойдат на „Герена“. Знаят ми и телефона. Нека да направим една такава среща", каза директорът на Левски.

„Левски трябва да излезе от положението, в което се намира. Най-вече трябва финансово да се стабилизира. Не трябва по 7-8 футболисти да идват всеки полусезон, а е крайно време да започнем да налагаме нашите юноши. Това е нещо, на което аз ще държа изключително много. Вече чужденците трябва да бъдат класа, това е“, завърши Боримиров.