Спортният директор в Левски Даниел Боримиров беше крайно разочарован от загубата на тима с 0:3 от ЦСКА в двубой от 30-ия кръг на Първа лига. Босът изрази мнение, че многото индивидуални грешки са в основата на болезненото поражение. Той не спести критики към футболистите на "сините" и дори намекна, че някой от тях са загубили шансовете си да останат на "Герена". 

"Вкараха ни два гола от съблекалнята. Когато правим индивидуални грешки, е нормално да ни накажат. Не мога да си обясня как може футболисти с толкова опит да правят такива грешки.", започна ядосаният Боримиров.

"Не мисля, че ЦСКА ни надигра чак толкова. Нашите грешки в началото на мача просто ни костваха много. След това противникът се прибра и заигра компактно. Вкараха ни гол и от статично положение. Това е положението - който по-малко греши, той побеждава".

"От видяното ще реша кой ще остане в Левски. Лятото ще разберете повече. Всеки един трябва да очаква тези дербита и да играе на ниво. След като не го правят, нямат място в Левски".

"Не знам дали ще има санкции за играчи. Може би. Ще видим. Сега не мога да кажа", завърши Боримиров.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига