В Лестър вероятно са превъртели. Побързаха да уволнят човека, който ги направи известни не само в Англия, но и в целия футболен свят. Който ги вкара в историята. Посочиха вратата на Клаудио Раниери по циничен и отвратителен начин. Там явно действат като в България. Тук у нас никога нямаме търпение и не оставяме шанс на треньори и играчи. Издънят ли се няколко пъти, бързаме да им бием дузпата.

Същото направи и Лестър. Вярно, отборът е на точка от зоната на изпадащите, но развръзката на първенството във Висшата лига тепърва предстои. Освен това „лисиците” запазиха шансове и в Шампионската лига, където в първия осминафинал при гостуването си на Севиля паднаха само с 1:2.

Ала тайландските босове на клуба не дочакаха нито реванша, нито пък края на английското първенство. С един шут изритаха Раниери. Същият този Раниери, който бе определен от ФИФА за най-добър треньор на планетата през 2016 година.

Светът веднага реагира, а Жозе Моуриньо заяви следното: „Продължавай да се усмихваш, приятелю! Никой не може да заличи историята, която сътвори". Кратко, точно и ясно... 
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ