Единственият начин да не се повторят баталните сцени от вчера е търгът за свещената емблема на ЦСКА да бъде проведен на неутрално място. Независимо дали в сградата на Министерство на финансите, НАП или публична зала.

Цялата процедура по търга трябва да бъде излъчена в реално време в интернет. Само по този начин може да се гарантира прозрачност и обективност в наддаването.

Крайно време е гаврата с ЦСКА да спре, защото истинските привърженици биха дали живота си за „червената” идея. А много от тях бяха принудени да се върнат в мракобесните времена на Томов, когато той бе изведен с полицейски щитове, след като клубът остана без лиценз, а години по-късно бе пратен при аматьорите.

ЦСКА е велик клуб и няма защо да се страхува от публично провеждане на търга.

Вчерашните сцени изобщо нямаше да се случат, ако Гриша Ганчев не бе изпълнил обещанието си да купи емблемата още миналото лято. Това обаче не се случи, а вчера той обяви, че е готов на друг тарикатлък – нова емблема за 70-годишнината на „армейците”.

Търгът е този, който трябва да реши окончателно въпроса с активите на ЦСКА. Другото настройва едни привърженици, които до вчера са викали заедно на „Българска армия” срещу други в жестока братоубийствена война.

През последните 3 години бяха направени опити за убийството на най-великия български клуб. От всичко това най-радостни бяха на „Герена”, след като ЦСКА ги постави на колене.

Крайно време е истинските фенове на „армейците” да видят един възроден колос, от който враговете му ще треперят!
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ