ЦСКА не биваше да повтаря грешките си, които се превърнаха в перманентни. Не биваше да посяга на Борис Галчев така, както го направи с други футболисти от отбора. Не биваше, защото той остана почти единственият от миналогодишния състав, спечелил Купата на България.

Защото е дал много на ЦСКА. Защото е капитан. Защото е голям професионалист, въпреки че напоследък не е във форма. Но, кажете ми, кой играч не е изпадал в криза. Може с всеки да се случи.

Но проблемът май не е в това, а в думите, които Борис изрече. Думите за чужденците в отбора, които жегнаха хората по високите етажи на "Армията". И реакцията не закъсня -  началниците набързо запушиха устата на халфа.

Силно се надяваме Галчев да е само временно отстранен от тима и един ден да се завърне там, където му е мястото – на терена и отново с капитанската лента.

В противен случай, ако неадекватните реакции продължат, „червеното“ ръководство ще изгони… публиката си. А без подкрепата на феновете става страшно. Тогава уж припознатият клуб ще се превърне в самотник. Нека това да не се допуска!

МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ