Тимът на ЦСКА 1948 тренира упорито при зимни условия, сякаш забравил що е то топлина. Тренира, сякаш е забравен от всички. На заниманията не присъства нито един запалянко, въпреки че през есента съставът се радваше на фенска подкрепа. Сега обаче момчетата са сами.

Преди няколко месеца из медиите валяха обещания, че новосформираният клуб ще бъде подкрепен финансово от няколко бизнесмена. Но парите продължават да са кът. Продължава да липсват. Армейският дух и него го няма, като изключим единствено Валентин Илиев. Ако не е треньорът, „червената” сила съвсем ще се изпари.

„Тъжно е, че тренираме сами. Даже, когато Бербатов идва да поддържа форма с нас, отново няма фенове. Не знаем и какво става по горните етажи на клуба. Ако не е Валентин Илиев и екипите, които носим, по нищо няма да си личи, че това е ЦСКА 1948”, признават част от играчите.

Дали става въпрос за затишие пред буря или клубът ще я кара по същия начин, тепърва ще разбираме. Дано само не е второто предположение, защото тогава ЦСКА 1948 няма да се превърне в това, за което искат и бленуват неговите привърженици...
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ