БЛИЦ СПОРТ предлага мнението на свой читател. Публикуваме писмото му без редакторска намеса.

Уважаеми шефове на ЦСКА, казвам се Иван Стоядинов и съм голям фен на „армейския” клуб. Родом съм от Русе, а от 2010 година живея в София. Благодаря на любимата ми агенция БЛИЦ, че ми даде трибуна да изразя мнението си. Смятам, че не само аз мисля така.

За отрицателно време ЦСКА се напълни с тъмнокожи субекти. Кубемба, Мубемба, Каранга, Маранга. Подписаха договорите си (кой с лявата, кой с дясната ръка) и готово!  Като погледнеш визитките им, свят да ти се завие – пълна трагедия. Анонимен, по-анонимен, най-анонимен. Хвани единия, удари другия. И всеки вика: „Вземи го ти!”.

За сметка на тези „герои”, които най-вероятно още през лятото ще бъдат натирени от „Армията”, страдат нашите, българските футболисти. Страда и моят любимец Преслав Йорданов, който почти сигурно ще бъде натирен, за да се даде шанс на новите „световни шампиони”.  За сметка на такива ботуши от ЦСКА бяха изритани още куп българи, които през миналата година триумфираха с Купата на България.

Това ли е ЦСКА? Това ли е политиката на клуба? Да се вземат на килограм разни мухи, а българите да бъдат пренебрегвани? Та нали в нашата школа е пълно с таланти. Като е така, защо не те, а недоказани чуждестранни недоразумения излизат титуляри и петнят червената фланелка.

Останах много разочарован и от избора на треньора. Ще прощава Стамен Белчев, но не той трябва да води ЦСКА. ЦСКА има нужда от доказан цесекар, от истински професионалист. Няма такива ли? Напротив – има. И то колкото щеш!

Дано гласът ми не е глас в пустиня, но се надявам ръководителите на клуба да ме чуят. Божичко, защо ме карате да се откажа от ЦСКА?! Защо го правите, уважаеми господа началници! Аз съм от тези, които ви припознаха, след като истинският ЦСКА беше унищожен. Ще прощават от ЦСКА 1948, но за мен има само един клуб – този, който е на „Армията”, този, който носи истинската червена фланелка. 

Така мислех до днес. Така бях убеден. Напълно убеден. Сега обаче съм на път да се разубедя. Силно се надявам да поправите грешките си и да не позволите това. Защото аз няма да бъда единственият...
ИВАН СТОЯДИНОВ