Нападателят на Ливърпул Марио Балотели може да стане съотборник на българския национал Александър Чочев, след като ръководството на Палермо отправи официална оферта за правата му. Дори вицепрезидентът на "розанерите" Джулиелмо Мичике обяви, че иска лидер като Супер Марио в състава.

„Това е една много трудна операция, но и интригуваща. Ще се опитаме. Балотели ще бъде страхотно попълнение за президента Маурицио Дзампарини, а и голям подарък за феновете. Отправихме оферта, сега всичко зависи от Ливърпул и самия футболист“, каза Мичике.

„Неговата заплата е висока, той има много спонсори зад гърба си. Затова не ни е лесно. Палермо обаче може да се окаже правилното място за него. Той е роден тук и ние го считаме за сицилианец. Той би бил приветстван тук с отворени обятия, а феновете ще го обожават. Играч като него е истинска мечта за Палермо. Балотели може да бъде лидер тук“, добави вицепрезидентът на Палермо.

26-годишният играч, който през миналия сезон игра като преотстъпен в Милан, не влиза в плановете на мениджъра на "мърсисайдци" Юрген Клоп. Не е ясно дали Палермо го иска под наем или с постоянен трансфер, но и при двата случая финансите ще бъдат основната пречка пред евентуална сделка.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!