Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан демонстрира спокойствиe само дни, след като тимът му допусна болезнено поражение с 2:3 като домакин на Барселона. Френският специалист е уверен във възможностите на тима си и е убеден, че той и играчите ще отвърнат подобаващо на критиците си.

"Нормално е във футбола и да загубиш. Не съм притеснен, защото създаваме положения. Трябва обаче и да ги реализираме и да решаваме мачовете в наша полза", каза Зидан.

"Ако трябва да съм честен - не бих направил никакви промени от това, което вече сторих срещу Барса. Да, допуснахме грешки, включително и аз, но сега пак бих подходил по същия начин. Видях много силна игра от наша страна. Показахме добра физическа форма както срещу каталунците, така и срещу Байерн (Мюнхен). Барселона обаче спечели и това е - всичко е приключило. Ядосан съм, защото не обичам да губя. Сега трябва да се справим с критиките. Целта ни е да дадем всичко от себе си. Държим съдбата си в наши ръце, не зависим от никого", добави специалистът.

Утре Реал гостува на Депортиво (Ла Коруня) от 22:30 часа в среща от 34-ия кръг на Примера дивисион. Към момента "белите" заемат второ място във временното класиране с актив от 75 точки. С толкова е и първият Барселона, който е с по-добра голова разлика, но и мач повече.  

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН