Треньорът на Барселона Луис Енрике беше в отлично настроение след категоричната победа със 7:1 над Осасуна. На "Камп Ноу" беше и Кирил Евтимов, който успя да се срещне и да разговаря с Енрике. Пред бургазлията треньорът на каталунците изказа благодарност на Христо Стоичков, който винаги е подкрепял любимия си Барселона в трудни моменти.

"Респект за Христо, той ни вдъхва кураж във всеки един момент, подкрепя ни и ни дава сили да побеждаваме. Знаем как ни нахъса пред реванша с ПСЖ и ни даде увереност преди Ел Класико. Дори и извън терена неговият хъс и непоколебима вяра се усещат", разказа Луис Енрике пред Кирил Евтимов.

Треньорът на Барселона има добър и лош спомен от националния отбор на България. "През 1998 година на Световното във Франция ви вкарах за 2:0, бихме ви 6:1, но накрая и двата отбора отпаднахме в групата. Спомням си, че Любо Пенев ме утешаваше, бях много разстроен. Поздрави на всички наши фенове в България и дано се поздравим с краен успех", каза още Луис Енрике.

На мача на "Камп Ноу" снощи имаше солидна българска група, която се срещна преди старта на двубоя отново с баскетболната ни звезда Александър Везенков. Алекс е много голям приятел с Кирил Евтимов.

 

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН