Скандални кадри как треньорка измъчва малка гимнастичка в бургаската зала "Младост" плъзнаха в интернет. В шокиращото клипче ясно се вижда нечовешкото отношение на треньорката Елена Симеонова към една от възпитаничките й в местния клуб по художествена гимнастика "Олимпия".  

Видеото е заснето от спортния журналист в бургаската телевизия "Канал 0" Петър Михайлов.

Клипчето масово се споделят във "Фейсбук", като всички изразяват възмущението си от поведението на Елена Симеонова. Треньорката крещи на детето "ма" и брутално го дърпа за двете уши, повдигайки го от земята.

Освен треньор, Симеонова е и председател на клуб "Олимпия", както и член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика.

Преди години нейното име беше замесено в корупционен скандал, разкрит първо в БЛИЦ от бившата й съдружничка Петя Монева, която жънеше успехи с гимнастичката Мария Матева. През 2009 година Монева обвини Симеонова, че редовно е източвала пари от тогавашната Държавна агенция за младежта и спорта и Община Бургас, предназначени за нуждите на клуба. По онова време в "Олимпия" се подготвяха много национални състезателки, сред които Мария Матева, участвала на европейски и световни първенства, световни купи и Гран При.

Впоследствие Петя Монева се оттегли от клуба и сформира нов с името "Олимпия 74", като целият екип си тръгва с нея, а Симеонова остава треньор и председател на "Олимпия", където сега очевидно тероризира гимнастичките:



Eлена Симеонова: