Катрин Тасева се отчете подобаващо за златния си медал от Гран при турнира в Киев. Чаровната гимнастичка спечели първото място във финала на топка в събота. Малко след прибирането си в София Кати отново бе в залата на „Раковски” и почерпи с бонбони и други сладки изкушения.

"Дълго ще помня това състезание, но вече е минало! Оставям радостта си в Украйна и започвам да мисля за следващи изяви и състезания!", написа Катрин след първия си голям успех на международната сцена.

Днес сутринта цялата ни делегация хвана ранен полет от украинската столица и се прибра в София. Сребърен медал спечели ансамбъл девойки, а с бронз в многобоя се окичи Вероника Любчова при девойките младша възраст.

За представянето в Украйна изключително добри думи заслужават не само състезателките, а и треньорите им. Начело на Катрин е главният мениджър на националния отбор индивидуално Бранимира Маркова, на която помага Силвия Стойнева. Хореограф на индивидуалното е Гоча Будагашвили. Ансамбъл девойки е с треньор Мария Кънчева, а Николай Боев е близо до Вероника Любчова.