Момичетата от националния ни ансамбъл по художествена гимнастика разказаха за края на кариерите си и случилото се с Цвети Стоянова. Най-красивата грация празнува днес 22-ия си рожден ден.

"Последната година беше най-тежката. Минахме през много неща, включително инцидента с Цвети. Видяхме я, след като се прибрахме от Олимпиадата. Говорихме и дори направихме няколко крачки“, споделя Михаела Маевска пред Нова ТВ. "Не сме й показвали медала, но тя знаеше и ни поздрави."

„Много бе беше страх и цяла нощ не спах от вълнение. Когато отидохме в болницата, цялата треперех и като я видях се успокоих. За мен тя наистина е в добро състояние. За мен това е абсолютно чудо. Благодаря на Господ, че е помогнал“, казва Цветелина Найденова.

Ренета Камберова допълва: „Мисля, че най-накрая Цвети ще намери своето лично спокойствие. Последно като си писахме й казах: "Хайде, Цвети, усмихни се." А тя ми отвърна: "Ще се усмихна истински някой ден." Аз си го чакам този ден."

Гледайте целия целия филм за края на златната кариера на гимнастичките в предаването „Комбина“ тази неделя от 17 до 19 часа.

Агенция БЛИЦ благодари на лекарите на "Пирогов" за положените грижи, а на Цветелина Стоянова пожелаваме само здраве и щастие в живота.

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА