Една от най-големите любимки от вече бившия ансамбъл по художествена гимнастика – Християна Тодорова, ще зарадва феновете си с нова роля. Ослепителната грация ще бъде пак на сцената. Не че е слизала от там в последните... 18 години. Започнала е да тренира художествена гимнастика на 4 и се отказа на 22 през миналата година. Спечели европейска и световна титла, както и бронзов олимпийски медал. Това са само най-големите успехи, иначе медалите са стотици!

В петък (20 януари) Хриси ще влезе в ролята на водеща на церемонията на спортния тотализатор от 19:00 часа „Нощта на шампионите”. Ще си партнира заедно с Део. Всъщност, за доскорошната състезателка не е кой знае каква новост да бъде водеща. Тя заедно с останалите момичета от ансамбъла водиха церемонията „Спортист на годината” в края на 2015 година с актьора Захари Бахаров.

Християна притежава качества не само да бъде водеща, а за нещо далеч по-сериозно. Извън спорта. Защото в него тя отдавна се доказа като абсолютен победител. Мнозина дори не подозират за таланта, който любимката има в себе си...
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ