Ще се постарая да я напълня с малки принцеси...

Думите са на Катрин Велкова. Нашето златно момиче. Световната шампионка с ансамбъла от Монпелие 2011 година. Носителка на още десетки медали. Единствената от последния ансамбъл, която вече може да се похвали с успехи в треньорската дейност и ръководенето на клуб.

След като прекрати кариерата си Катрин не издържа дълго и основа клуб по художествена гимнастика Локомотив (София). До момента малките й принцеси тренираха на стадион „Локомотив”. Условията и до момента бяха добри и продължават да са такива. През зимата децата се радват на топла зала, което е рядкост напоследък. Амбицията обаче продължи да води Катрин. И бе възнаградена. Тя и децата вече имат още една - нова зала. Тя се намира на Централна гара.

„Скъпи приятели на Локомотив (София), изключително съм щастлива и горда да споделя, че клубът ни се сдоби с нова зала, в която се надявам да открием и подготвим бъдещи нови златни момичета!”, написа Катрин Велкова.

Новата зала вече бе необходима на грацията, тъй като на стадион „Локомотив” вече се оказваше тясна. Така Катрин и бъдещите шампионки имат на разположение вече две зали. Интересът към художествената гимнастика и към клуба расте с всеки изминал ден, а вече и успехите не закъсняват.