Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика, който ни донесе много радостни мигове в последните години, се изявиха в по-различна светлина. "Златните момичета" се навиха да захвърлят спортните си трика и да позират за гореща фотосесия. Това стана ясно от публикация на Илиана Раева в социалната мрежа. Президентът на родната федерация по художествена гимнастика съобщи, че Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова радват окото от страниците на ноемврийския брой на българското издание на списания "Herper's Bazzar".

Веднага обаче се намериха критици, което принуди Илиана Раева да се включи в дискусията към публикуваната от самата нея снимка и да защити прекрасните момичета.

"С тези сесии започват да навлизат в един друг сегмент. Не ми харесва тази снимка. Не отива на такива прекрасни момичета такъв тип фото. И много са ги състарили, а са толкова красиви!", изразвява мнение Росен Кръстев, на когото Раева отговаря: "Е, хайде сега... Чудесно е, че сесиите са с тях, а не с... Снимката е повече от прекрасна, защото е естетична, женствена... съвременна! Те са точно толкова гримирани и много по-разголени на терена, в спорта, който практикуват! Красиви са, успели са, истински звезди са и затова са притегателна сила за списанията."

Припомняме, че големият бенефис на "златните момичета" предстои на 17 ноември в "Арена Армеец".