Като героини бяха посрещнати момичетата ни от ансамбъла по художествена гимнастика, който извоюва златен и сребърен медал от първата за сезона Световна купа в Пезаро (Италия).

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова и Елена Бинева, както и индивидуалните ни състезателки Невяна Владинова и Катрин Тасева, кацнаха снощи на летище „София“, където ги очакваха десетки почитатели. Новите ни „златни момичета“ показаха отличията си и раздадоха автографи на събралите се фенове.

"Много сме щастливи, успяхме да се мобилизираме и да изиграем добре и двете ни съчетания. И на двете имахме максимум за трудност. Почти всички отбори бяха на това състезание и затова сме толкова щастливи от победата.

Когато си на стълбичката, разбираш, че всичко си заслужава. Това е само началото на още много успехи. Всяка от нас има болежки, но когато преодолееш болката, осъзнаваш, че си истински спортист. Имаше напрежение към края, но след съчетанието треньорките ни казаха, че са доволни и сме се представили добре", споделиха момичетата на летището.