Наставникът на Дунав Веселин Великов коментира равенството 2:2 с Лудогорец в Разград. "Момчетата видяха, че след първия гол на Лудогорец няма какво да стане. И да паднем с 3-4 гола, няма значение. През второто полувремер ако не бяха две страхотни спасявания на Владо Стоянов, можеше и да победим. Голът в края на полувремето ни даде допълнителен импулс. Спокойни, концентрирани... Ако не беше Владо, можеше да си тръгнем и с трите точки", коментира пред Диема Спорт Веско Великов.
 
"Може и да са ни подценили, но нас това не ни интересува. Резултатът е най-важен. Като вкараха гола, сигурно се успокоиха и заиграха по-лежерно. Но това не ни интересува", каза Великов, който похвали новото попълнение Бирсент Карагерен, който вкара второто попадение за своя отбор - "Щом вкарва голове и дава асистенции, значи се справя по-добре от Антон Огнянов. Мирослав Будинов ни липсваше в този мач. Ако играеше, не се знаеше как ще завършим."

"Направихме перфектен мач след първите 15 минути. Мисля, че съдбата е в нашите ръце - не зависим от други отбори. Поне на 95-96 % сме в Топ 6. Не знам някой отбор да е взимал точка на Лудогорец като гост. Щастлив съм!", добави треньорът на Дунав.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига