Дългоочакваният миг настъпи. Днес от 17:30 часа Дунав ще се завърне у дома. "Драконите" приемат Локомотив (Пловдив) на обновения Градски стадион, който е с подменен терен и осветление. 

Желателно е русенци да дойдат по-рано, за да няма струпване на входовете. Взети са всички мерки за сигурност, като няма да се допускат хора в нетрезво състояни. Час преди началото на срещата ще има изпълнения на Общинския духов оркестър и мажоретен състав. 

Феновете на Дунав са подготвили и атрактивна хореография, включваща много димки и факли. "Танцът" на "драконите" от днес отново влиза в изпълнение:

Малко преди 12 часа от клуба информираха, че в продажба са останали около 3000 билета, което означава, че вече са разпродадени над 8000 бройки.

"Уважаеми фенове, дългоочакваният ден вече е факт! В еуфорията бихме желали да Ви напомним още нещо. Днес касите на стадиона отварят от 13:00. Налични са още около 3000 билета. Осигурете си пропуски възможно най-скоро, за да не се образуват опашки. Също така, ако забележите нерегламентирана продажба на билети на цена, която е по-висока от официалната, веднага сигнализирайте органите на реда. Не се подлагайте и не ставайте част от грабеж. Препродажбата на билети е позволена само на цена, която е равна или по-ниска от официалната", написаха от клуба.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига