София приема Световната купа по художествена гимнастика 27-29 май. На 27 и 28 май входът е свободен. Финалите в неделя (29 май) са с билети.

"Уважаеми колеги и приятели на художествената гимнастика,

Вярваме, че всички вие, вашите гимнастички и родители, ще подкрепите с присъствието си националния отбор при последната му изява пред българска публика преди Европейското първенство в Холон и Олимпийските игри в Рио. Световната купа ще се проведе в три дни 27 и 28 май са квалификациите - по два уреда индивидуално и по една композиция ансамбли и на 29 май - финали", пишат от федерацията по художествена гимнастика.

"БФХГ пуска в разпродажба билети за финалите на 29 май (останалите дни са с вход свободен), които можете вече да закупите. По тази причина е важно да знаете, че билетите се разпространяват чрез Ивентим по интернет, на бензиностанции, easy pay и всички места, които са указани на техния сайт. Можете да ги резервирате и да ги получите преди самото състезание.

Знаете, че залата не се ползва в цялост, затова ви уведомявам за стойността на билетите и местата за да си ги подсигурите по-рано:

- сектор от В.1.1. до В 1.4. от 6ти ред нагоре и от В. 2.1. до В.2.8. - са разположени с лице към състезателния терен над съдийските маси - цена 15 лева

- сектор А и сектор С - са встрани от състезателния терен - на второ ниво - цена 10 лева, на трето ниво цена 5 лева

- за деца до 7 години е безплатно без място, за деца до 14 години е 50% от цената."