ЦСКА е на път да покаже поредния си голям талант. Наставникът на "червените" Христо Янев взе в първия отбор юношата Андрей Йорданов, който днес проведе първата си тренировка с мъжете. Той е по-малък дори от най-младия капитан в историята на "армейците" Валентин Антов.

Андрей е на 14 години, офанзивен халф, родом е от Кюстендил. Тренира в школата на ЦСКА от 2013 година. Племенник е на бившия нападател на ЦСКА Евгени Йорданов - Гената.  

"Това е голяма чест за мен. Сбъднах една от мечтите си и съм благодарен на г-н Христо Янев. Утре пак ще тренирам с първия отбор", сподели Андрей Йорданов пред БЛИЦ СПОРТ.

"Тежка е фланелката на ЦСКА, Андрейка. Но аз съм сигурен в твоите качества и най-вече в твоя характер", коментира чичо му Евгени Йорданов под една от снимките на Андро с екипа на любимия ЦСКА.

В интервю за БЛИЦ преди месеци Андрей Йорданов обясни как като юноша на "червените" му се налага да гони топките на батковците по време на мачовете, а мечтата му е един ден да стане шампион с ЦСКА. Талантът от Кюстендил вече получава възможността да тренира с мъжкия отбор. "Дори и на последния мач гоних топките, но ето, че вече тренирам с моите любимци", добави Андро пред БЛИЦ СПОРТ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!

________________________________________.jpg