Ръководството на ПФК ЦСКА-София излезе с официална позиция по повод изявлението на изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, че новото дружество няма да има 31 шампионски титли. "Червените" дори плашат, че ще поискат оставката на директора във футболната ни централа. От "Армията" също така потвърждават намерението си да откупят историята на ЦСКА и клубната емблема от дружеството, което е в процедура по несъстоятелност.

Изявлението на "армейците":

Във връзка с днешните медийни изявления на изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, ръководството на ЦСКА държи да успокои милионите армейски сърца!

Новото дружество ще изкупи успехите, историята и емблемата на дружеството, което е обявено в процедура по несъстоятелност, ЦСКА ще играе домакинските си мачове на „Армията“, а на гърдите на нашите момчета гордо ще грее армейската звезда.

Армейци, бъдете спокойни, ние вървим по своя план.

А към изпълнителния директор на БФС имаме един приятелски съвет: Г-н Попов, не бъдете счетоводител на титлите и успехите на ЦСКА, занимавайте се с неща, от които разбирате, в противен случай ще ви поискаме оставката.

ПС: Г-н Попов, чувствайте се поканен по всяко едно време да посетите Музея на спортната слава на ЦСКА, където може да се снимате ценните отличия и трофеи. ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа