Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев съжаляваше за изпуснатите точки при гостуването на Локомотив (Пловдив) след мача, който завърши 1:1. "Вкарахме гол, за съжаление за пореден път не можахме да реализираме създадените положения. През по-голямата част от мача стояхме по-добре от Локомотив и тотално ги надиграхме. Можем да съжаляваме, че не взехме трите точки", коментира Белчев след срещата от 25-ия кръг на Първа лига.

"Имахме информация, че може да излязат с тази схема. Имахме варианти и бяхме тренирали, ако излязат с трима защитници. Можехме още по-добре да играем по фланговете и да имаме още повече положения пред вратата на противника. Меркадо се включи добре по левия фланг и имаше острота. Арсенио Нунеш имаше не чак толкова добро тичане, но съм доволен и от двамата. Малинов влезе накрая и него няма какво да го коментирам. Със смените раздвижихме леко левия фланг", каза треньорът на ЦСКА. 

"Можем да се противопоставим на Лудогорец. Нека обаче първо се подготвим както трябва. Имаме сили и ще се представим на ниво", коментира Белчев за предстоящото домакинство на "орлите" - на 1 април от 20:00 часа.

"Точката днес не ни устройва, защото целта ни е да се класираме втори", завърши треньорът на "армейците".

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига