Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред клубния сайт преди двубоя с Пирин (Благоевград), който е в неделя от 17:30 часа на "Българска армия".

„Като начин на игра не трябва да се различаваме много от показаното срещу Нефтохимик. Очаквам Пирин да играят по-затворено. Ние по същия начин трябва да проявим търпение, да изчистим някой грешки в атака. Особено пред наказателното поле и в последната фаза трябва да бъдем по-концентрирани", каза Белчев.

"Няма как да се намали напрежението с една победа. Трябва да направим поредица от победи. Не трябва и да се отпускаме. Очаквам втора победа, която да е по-убедителна. Ние трябва да сме по-убедителни на терена! Отборът на ЦСКА може повече! Искам играчите да бъдат малко по-спокойни. Те са добри футболисти, но трябва да играем по-добре като отбор, защото в даден момент индивидуалните качества могат да помогнат, но в по-голямата част от мача колективните действия решават нещата", допълни треньорът на "червените".

"Колебая се за един-два поста, но радикални промени не очаквайте, защото пък тогава няма да го има нужния синхрон, който ми се иска да постигнем", завърши Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ПЪРВА ЛИГА