Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев заяви, че не може да се говори за омраза между феновете на „червените” и тези на Лудогорец, тъй като такива на противника просто нямало.

"Говорим за омраза между фенове на ЦСКА и Левски. Фенове на Лудогорец няма. Няма как да говорим за такава омраза. Нервен мач с единоборства. Съжаление изпитвам основно, че не успяхме да победим. Левски успяха да ни излъжат, хванаха ни в такъв момент. Надявам се сега да им го върнем”, коментира Милко Георгиев пред „Диема Спорт” изминалия мач с Лудогорец и предстоящото дерби с Левски.

"Публиката на ЦСКА винаги е била меко казано капризна. Когато бием, особено някой от големите съперници, идва повече публика и има приповдигнато. Като загубиш има много негативна енергия и това дава отзвук и повечето хора са предпочели в студената неделна вечер да си гледат вкъщи. Вече е видно, че ЦСКА играе все по-добре и никой не го отрича, включително и независими специалисти. През есента основният проблем беше, че нямаме стил. Изглеждахме почти не като отбор. Това че имаме няколко добри мача и вървим по правилната линия нищо не означава. С Левски не съм съгласен, че играхме добре. Играхме добре половин полувреме. С Лудогорец когато загубихме с двете засади смятам, че играхме по-добре, дори от равния мач. Нелепа грешка - 1:1", каза още Милко Георгиев.

„На музея на ЦСКА са счупени две стъкла от 30 души маскирани. Те са дошли след мача с Лудогорец да изпочупят и са хванали един фен на 50 и няколко години. И страхотните мъже са го пребили с бухалки, така че да не е работоспособен няколко месеца. Хлапашка работа. Зад това нещо обаче не стоят фенклубове и фракции на противникови отбори, а именно на Левски“, допълни шефът в ЦСКА.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига