Треньорът на ЦСКА Христо Янев беше изключително щастлив след триумфа за Купата на България. Сладкият успех на "червените" над Монтана с 1:0 дойде след гол на Станислав Маламов в 12-ата минута на финала.

"Мечтаех. Много малко хора вярваха в нас. Тези, които са тук на стадиона, искам да ги поздравя, защото без тях ние сме никои", коментира щастливият Ицо Янев.

"Себераздаване от момчетата, голямо раздаване. Те са великани и трябва да им отдадем заслуженото", поклони се на футболистите си 37-годишният треньор.
 
"Отвън е много по-различно, много съм горд и щастлив от тези момчета. Тази купа е за тези момчета, за целия ми екип, за всички, които вярваха в нас, за тях е. Минахме през ада и успяхме!", отдъхна Янев.

"Доказахме на цяла България, че състезателите ни могат да играят добър футбол. Много работа имам да върша. Това бе част от пътя, по който трябваше да минем", каза още треньорът.

"Времето ще покаже дали съм готов за "А" група. Това, което постигнахме днес, беше плод на много труд и работа с момчетата. Те направиха нещо изключително, повярваха в себе си. Тези момчета показаха дух, какъвто не сме виждали от много дълго време. Не знам дали ще видим пак такова нещо, но истината е, че без труда на тези момчета, нямаше да стане нищо. Преди мача видях усилията на Борис Галчев, който след три дни ходене по болници, изигра 90 минути. Той е истински лидер, шапка му свалям", добави Янев.

 

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!