Ръководството на ЦСКА увеличи цените на билетите за новата Първа професионална лига. Пропуските за първия мач срещу Славия бяха пуснати в продажба от днес. Срещата е в петък (29 юли) от 21:15 часа на стадион "Българска армия".

Най-евтините пропуски за срещата са с цена от 7 лева - за сектор "Г", а най-скъпите за ВИП Ложата - по 130 лева.

Прави впечатление, че билетите са с увеличени цени сравнено с последния сезон в елита (2014/2015). Тогава традиционно пропуските бяха по 4 лева за Сектор "Г", 10 за "В" и 15 за "А". През есента на същия сезон билетите бяха дори двойно по-евтини с 10 лева за сектор "А". Сега новите шефове взеха решение да увеличат цените, което не се хареса на част от феновете. Дори последваха коментари под новината в официалния сайт на клуба в интернет.

Цените за пропуските са както следва:
– Сектор А – 20 лв;
– Сектор В – 15 лв;
– Сектор Г – 7 лв;
– Сектор Гости – 7 лв;
– ВИП ложа – 130 лв.

Пропуските могат да бъдат закупени oт днес във фен магазина, както  и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на Арена Армеец, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Касите на стадиона ще отворят в 14.00 часа в деня на мача, а касата за гости в 19:00 часа.

Притежателите на абонаментни карти могат да получат своите покани за срещата от Администрацията на ст. "Българска армия", тъй като пластиките все още не са готови.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа