Едно от новите лица в управата на ЦСКА Тодор Тодоров не успя да внесе яснота около случващото се в клуба. В края на миналата седмица стана ясно, че изпълнителният директор Александър Тодоров е бил отстранен, а в управата на клуба са вкарани бившият борец Николай Паслар и Тодор Тодоров, известен като Тошко Жълтицата от Биримирци. Той работи в таксиметровата компания на Стоян Ангелов, известен като Канзаса, който също в момента е в Надзорния съвет на ЦСКА.

„Ангажирам съм и не мога да коментирам нещата. Аз не съм гласувал каквито и да е промени. Просто няма решение за освобождаването на Сашо Тодоров и за други промени в управата. Това е, друго няма какво да кажа“, коментира Тодор Тодоров пред „Меридиан Мач“.

„Действително не са ми се обаждали. Аз научих, че вече не съм изпълнителен директор неофициално в четвъртък следобед, когато чрез мои познати направи проверка в търговския регистър. Все още не е излязло окончателното решение на Агенцията по вписванията. Така че, докато излезе, аз все още се водя изпълнителен директор“, разясни Александър Тодоров.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!